Visuele werksessiesOverzicht en actieve discussies creëren

Aan de hand van uw vraagstuk ontwerpen onze visual consultants een effectieve visuele werksessie. Het visueel faciliteren van deze sessie betekent dat onze visual consultants vragen stellen, discussies begeleiden en informatie structureren en visueel maken. Dat geeft overzicht, maakt ideeën concreet en stimuleert actieve discussie. Hierbij houden onze consultants de groepsdynamiek én inhoud goed in de gaten. Na afloop van de sessie ligt er een visuele samenvatting van de sessie die kan worden gebruikt om de besproken ideeën breder in de organisatie te toetsen en aan te scherpen.

Een bijeenkomst visueel faciliteren met post-its Visueel faciliteren om een proces bloot te leggen Een gezamenlijke roadmap maken door de inzet van visueel faciliteren

Onze visual consultants Inhoudelijk én creatief sterk

Visueel faciliteren wordt altijd verzorgd door ervaren consultants van academisch niveau. Zij maken zich complexe materie snel eigen, én weten dit om te zetten in pakkende beelden. Er is een grote interesse in het faciliteren van groepsdynamiek - juist als er tegengestelde belangen zijn. Onze consultants denken actief met u mee, en zetten al visualiserend samen met u de volgende stap in uw proces.

De voordelen van visueel faciliterenActieve en efficiënte bijeenkomsten

Hoewel de onderwerpen waaraan onze consultants zich wagen uiteenlopen - van gemeentelijke visie tot data strategie- , zijn de voordelen van visueel faciliteren eenduidig:

  • Visueel faciliteren stimuleert actieve deelname aan een bijeenkomst.
  • Deelnemers gaan gerichter denken en discussiëren.
  • Visueel faciliteren versnelt samenwerking en innovatie.
  • U heeft direct een plaat in handen, óók als ijkpunt voor het verdere proces.

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project