Impressie van onze workshop zakelijk tekenen.

De training zakelijk tekenen in een notendop Kennis en het vertrouwen om zelf te gaan tekenen

Moet je vaak complexe zaken uitleggen, stakeholders meekrijgen in besluitvorming of overleg faciliteren? Dan heeft deze training zeker meerwaarde. Onze training is geschikt voor iedereen die vindt dat communicatie op de werkvloer inzichtelijker en efficiënter kan. Om je een idee te geven, de training zakelijk tekenen wordt vaak bezocht door professionals als juristen, communicatieadviseurs, consultants, account managers en facilitators.

Na afloop is iedere deelnemer in staat om met eenvoudige maar heldere tekeningen een zakelijke vraagstuk te verduidelijken of overleg visueel te ondersteunen. De drempel om daadwerkelijk een stift te pakken en zakelijk tekenen toe te passen, is een stuk lager geworden.

Deelnemers houden aan de training het volgende over:
  • Deelnemers beheersen de basis van zakelijk tekenen: basisvormen, iconen en structuur.
  • Je hebt de kennis om effectiever te zijn in vergaderingen door inzet van je tekenkunsten.
  • Bij een incompany training heeft men gewerkt aan relevante visuals voor de eigen organisatie.
  • Iedereen krijgt een factsheet mee met tips voor de inzet van zakelijk tekenen.

Het programma van onze training De beginselen van zakelijk tekenen leren kennen

Heb je in je dagelijkse werk veel te maken met overleg en interne communicatie? En ben je geïnteresseerd in manieren om dit effectiever en leuker te laten verlopen? Dan is onze training zakelijk tekenen iets voor jou! Hieronder geven we een beknopte omschrijving van het workshop programma.

Het programma van de training zakelijk tekenen.

Over onze trainers De visual consultants van Getting the picture

De training zakelijk tekenen wordt verzorgd door onze visual consultants. Elke dag is ons team op professioneel niveau met zakelijk tekenen aan de slag. We maken complexe vraagstukken visueel voor onze klanten.

Trainer en business consultant Wout Kloppenberg begon ooit uit interesse met het visualiseren van klantvragen. Hij weet als geen ander hoe je het beste als zakelijk tekenaar kunt starten. En weet de kneepjes op een leuke en doeltreffende manier over te brengen!

Aanvullende informatie Goed om te weten over onze workshop zakelijk tekenen

Kosten & Facturatie.
Kosten & In-company
De kosten voor deze training bedragen € 300,- p.p. (Excl. BTW). Dit is inclusief lesmateriaal. Voor in-company trainingen kunnen aangepaste tarieven worden besproken. Neem contact op.
Locatie & Aanvang.
Locatie & aanvang
Onze trainingen worden gegeven in een specale workshopruimte met uitzicht over de houthavens, bij ons op kantoor te Moermanskkade 305, Amsterdam. Op de dag van de training zijn we een half uur voor aanvang van de training geopend.
Inschrijvingen aanpassen.
Inschrijvingen aanpassen
De trainingsdatum of persoonsgegevens kunnen door de inschrijver tot zeven dagen voor aanvang van de training worden aangepast. Geboekte of gemiste trainingen kunnen helaas niet worden gecrediteerd.

Veelgestelde vragen over onze training zakelijk tekenen

Waarom zou ik deze training bij Getting the picture volgen?

Met Getting the picture hebben we een brug geslagen tussen traditionele consultancy en design thinking. Ons team bestaat zowel uit visual consultants als designers. Elke dag visualiseren we voor onze klanten complexe vraagstukken. We hebben niet alleen verstand van en plezier in tekenen, maar ook van het visualiseren van complexe zakelijke vraagstukken.

Kan of moet ik mijn eigen tekenmateriaal meenemen?

Getting the picture verzorgt het tekenmateriaal, waaronder stiften en papier, voor de training. Natuurlijk mag je ook eigen materiaal meenemen, wanneer je dit wilt maar het is niet nodig om de training te kunnen volgen.

Moet ik goed kunnen tekenen wanneer ik me inschrijf?

Nee. Als je een stift kunt vasthouden zit je goed! We gaan niet aan de slag met moeilijke perspectief- of schaduw tekeningen. We gaan wél aan de slag met doeltreffende, simpele, iconische tekeningen. Er is absoluut geen reden om je zorgen te maken over je teken kwaliteiten.

Waarvoor kun je zakelijk tekenen allemaal inzetten?

Voorbeelden waar zakelijk tekenen van pas komt. Een complexe juridische bedrijfsstructuur uitleggen. De werking van een nieuw systeem uitleggen. Verbanden tussen afdelingen of organisaties helder krijgen. De persona’s, fases en acties binnen een op te zetten marketing campagne bepalen. Een strategie uiteen zetten. Processen binnen je organisatie vastleggen en visualiseren.

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project