Werkwijze van onze illustratoren Onze aanpak voor geslaagde visualisaties

U wilt ter plekke een klantdag of strategiesessie laten visualiseren? Geen probleem. On the spot een presentatie of brainstormsessie samenvatten? Doen we. Tijdens een bijeenkomst processtappen inzichtelijker maken? Kunnen we ook!

Het live tekenen tijdens bijeenkomsten voor bedrijven, doen we overal in Nederland op locatie. In het aanklikbare schema hieronder, vind u de stappen die we nemen om te komen tot een geslaagde visualisatie van uw bijeenkomst.

Een van onze illustratoren. Vraag naar onze prijzen

Toepassingen van live tekenen De voordelen en voorbeelden samengevat

Elke situatie waarin complexe materie besproken wordt, is het doeltreffend om live tekenen in te zetten, om informatie inzichtelijker te maken. Dat doen we vaak voor het management of medewerkers van organisaties, burgers, bewoners of andere stakeholders. Door de inzet van een live tekenen worden aanwezigen meer betrokken. Gemaakte tekeningen vormen naderhand een mooi startpunt voor verdere discussie.

  • Beelden spreken tot de verbeelding en worden sneller gelezen dan tekstuele aantekeningen.
  • live tekenen helpt om bij de kern te blijven en bij het creëren van draagvlak.
  • De tekeningen vormen een vertrekpunt voor verdere discussie.
  • De gemaakte tekeningen zijn gemakkelijk te verspreiden na afloop van de bijeenkomst.

Heb je interesse om zelf aan de slag te gaan met live tekenen? Zodat je een volgende vergadering of bijeenkomst zelf de tekenaar bent? Probeer dan onze training zakelijk tekenen eens uit. In één dag leren we je de basis bij, zodat je zelf aan de slag kunt.

De mogelijkheden van live tekenen.

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project