Organisaties die u voorgingenVan snelle start-ups tot grote corporates

Getting the picture heeft reeds vele uiteenlopende klanten mogen bedienen. Elke keer weer duiken we in korte tijd in de wereld van onze klanten en in wat ze willen bereiken. Of dit nu een grote corporate is of een kleine start-up: wij focussen ons op het maximaliseren van de impact op de doelgroep.


Sectoren waarin we actief zijn

De afgelopen acht jaar hebben we samengewerkt met organisaties in de meest uiteenlopende sectoren, waaronder de publieke sector, overheid, gemeenten, industrie, retail, agrifood, bouw, chemie, energie, financiële sector, pharma, telecom, transport en logistiek, vastgoed en verzekeraars.

De kracht van ons organisatieadviesbureau is dat we in staat zijn om ons snel te verdiepen in de wereld van onze klanten. Onze consultants maken beoogde veranderingen concreet, door ze samen met medewerkers te visualiseren en in co-creatie te implementeren.

Testimonials van onze klanten Reacties rechtstreeks van de bron

“Visualiseren heeft de complexe materie inzichtelijk gemaakt.
We kunnen nu aan stakeholders doeltreffend de basisprincipes van de verandering overbrengen.”
Marian Janssen
Verandermanager
“Het is duidelijker waar we écht voor willen gaan in onze visie. De tekeningen helpen met mensen die niet bij de bijeenkomst waren het gesprek over de inhoud te voeren.”
Annejet Lieshout
Strategy Expert
“Geweldig hoe we samen het complexe proces, rondom het materieel plan, helder en inzichtelijk hebben kunnen visualiseren.”
Frans Slats
Manager Materieel Strategie

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project