Waarom een visueel contract inzetten? Leesbaarheid vergroten met beeld

Met een visueel contract brengt u informatie begrijpelijk en efficiënt over, door hoofdzaken van bijzaken te scheiden en deze hoofdzaken visueel weer te geven. Hierdoor vermindert het juridisch taalgebruik, waardoor het contract een stuk toegankelijker wordt. Daarnaast zijn visuele contracten ideaal voor overeenkomsten waarbij een positieve toon gewenst is en worden opgesteld vanuit wederzijds vertrouwen, zoals een arbeidsovereenkomst. En, niet, onbelangrijk: een visueel contract maakt het vastleggen van noodzakelijke afspraken ook gewoon veel aantrekkelijker en leuker!

Contract visueel laten maken

Onze aanpak Hoe wij uw contract visualiseren

Bij het visualiseren van uw contract gaan wij gestructureerd te werk en werken wij uw contract op een voor uw doelgroep aantrekkelijke wijze visueel uit. Ook zorgen we ervoor dat het visuele contract juridisch juist en volledig is. Hiervoor werken wij samen met advocatenkantoor BvdV. Waar wij het visuele deel van het visual contract verzorgen, zorgen zij ervoor dat de inhoud juridisch juist en volledig is. Na elke stap in het proces is het mogelijk om feedback te geven, die we meenemen naar de volgende stap.

Welk type contracten visualiseren wij? Toegankelijke arbeidsovereenkomsten

Wij richten ons op het visualiseren van arbeidscontracten. Deze zijn vaak lang en staan vol met regels, terwijl zij bedoeld zijn om iets te vieren. Wij vinden dat arbeidscontracten vertrouwen moeten uitstralen, in plaats van wantrouwen. Dit betekent dat wij niet streven naar het dichttimmeren van het contract, maar naar een contract dat alle relevante informatie bevat, maar niet meer dan dat. Op het visual contract komen dan bijvoorbeeld de functie, het salaris, de CAO, het aantal vakantiedagen, de duur van de overeenkomst en eventueel ziekte- en pensioenregelingen te staan. Advocatenkantoor BvdV is gespecialiseerd in arbeidscontracten en zorgt ervoor dat de contracten juridisch kloppen.

Wij kunnen kant en klare visuele contracten opleveren, maar in overleg leveren wij ook een tool mee, waarin u variabele data, zoals namen, salarissen en data, kunt invoeren. Hiermee kunt u zelf persoonlijke visuele contracten maken, waarin de visualisaties automatisch worden aangepast.

Contract visueel laten maken

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project