De werkwijze van onze visueel notulisten Onze aanpak voor geslaagd visueel notuleren

U wilt ter plekke een klantdag of strategiesessie laten visualiseren? Geen probleem. On the spot een presentatie of brainstormsessie samenvatten? Doen we. Tijdens een bijeenkomst processtappen inzichtelijker maken? Kunnen we ook!

Het visueel notuleren tijdens bijeenkomsten voor bedrijven, doen we overal in Nederland op locatie. In het aanklikbare schema hieronder, vind u de stappen die we nemen om te komen tot een geslaagde visualisatie van uw bijeenkomst.

Een visueel notulist van Getting the picture. Vraag meer info aan!

Toepassingen van visueel notuleren De voordelen en voorbeelden samengevat

Elke situatie waarin complexe materie besproken wordt, is het doeltreffend om visueel notuleren in te zetten, om informatie inzichtelijker te maken. Dat doen onze visueel notulisten vaak voor het management of medewerkers van organisaties, burgers, bewoners of andere stakeholders. Door de inzet van een visueel notuleren worden aanwezigen meer betrokken. Gemaakte tekeningen vormen naderhand een mooi startpunt voor verdere discussie.

  • Beelden spreken tot de verbeelding en worden sneller gelezen dan tekstuele aantekeningen.
  • visueel notuleren helpt om bij de kern te blijven en bij het creëren van draagvlak.
  • De visualisaties vormen een vertrekpunt voor verdere discussie.
  • De gemaakte tekeningen zijn gemakkelijk te verspreiden na afloop van de bijeenkomst.

Heb je interesse om zelf aan de slag te gaan met tekenen? Zodat je een volgende vergadering of bijeenkomst zelf kunt visueel notuleren? Probeer dan onze training zakelijk tekenen eens uit. In één dag leren we je de basis bij, zodat je zelf aan de slag kunt.

De mogelijkheden van visueel notuleren.

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project