Over de klant Leverancier van software voor de zorg

Condor is leverancier van software voor ziekenhuizen en zorginstellingen op het gebied van integratie van inkoop, logistieke en financiële processen. Condor stelt daarmee deze organisaties in staat om tegen lagere kosten en meer intuïtieve selfservice in de informatievoorziening, de toegevoegde waarde te leveren aan de kerntaak: het bieden van goede zorg. Op het gebied van systeemintegratie wil Condor de spil zijn tussen alle partijen die een bijdrage leveren aan de IT-structuur van de klant. En bekend staan als een neutrale, enthousiaste, professionele kennisorganisatie met een open cultuur en een hands-on mentaliteit.

Over de klant

Vraag van de klant Visualiseer de wensen van onze klant en de visie van Condor

Tijdens haar klantdag presenteeerde Condor solutions haar toekomstplannen en nieuwe services aan klanten. Condor wilde samen met de aanwezige klanten middels een interactieve workshop kijken hoe zij haar software verder kan verbeteren. De resultaten van deze sessies hebben we voor Condor solutions in visuele notulen vastgelegd, zodat de besproken onderwerpen na afloop van de klantdag aan de deelnemers konden worden toegestuurd.

Klik hier om de afbeelding te vergroten.
Klik hier om de afbeelding te vergroten.

Onze aanpak Digitale schetsen

De hoofdpunten van de plenaire presentaties door keynote speakers, hebben we digitaal getekend met iPads. Deze tekeningen werden op het einde van de dag op een groot scherm gepresenteerd. Tijdens de workshops hebben onze tekenaars op grote vellen live mee getekend. De deelnemers konden deze tekeningen gebruiken als gespreksstof. Zo werden er uiteindelijk platen gecreëerd, waarop de klantwensen visueel werden vastgelegd.

Behaalde impact Iinteractie en een visuele samenvatting

Interactief en origineel Met de visuals van Getting the picture werd de klantdag niet alleen leuker, maar ontstond er ook meer interactie tussen de deelnemers en de consultants van Condor. De schetsen die door ons werden gemaakt tijdens de workshops en presentaties, prikkelden de aanwezigen om dieper op de materie in te kunnen gaan. Uiteindelijk hebben wij een heldere visuele samenvatting gemaakt van de dag. De deelnemers ontvingen kort na de klantdag een terugkoppeling van Condor solutions, met daarin de visuals die op de klantdag werden gemaakt.