Jouw idee, on the back of a napkin!

Jouw idee on the back of a napkin, om tijdens een diner voor al je gasten neer te leggen. Of wat dacht je van op een bierviltje, voor in de kroeg? Of digitaal op je telefoon, zodat je hem altijd bij je hebt? Of misschien weet je zelf een nog betere bestemming?

Het maakt niet uit of je idee zakelijk is, of persoonlijk. Wij vereeuwigen hem op de manier waarop jij hem wil gebruiken. Heb je zelf geen idee, maar ken je iemand die dat wel heeft? Dan kan je de napkin natuurlijk ook cadeau geven!

We beginnen met een online sessie, waarbij je ons meeneemt in je idee en we samen bekijken hoe we dit idee op jouw ideale manier kunnen visualiseren. Prijzen zijn op aanvraag.

Mail ons met je vraag op contact@gtp.nl. Wij mailen je vervolgens met een uitnodiging via Microsoft Teams om alles te bevestigen, en spreken je vervolgens op de afgesproken datum!

Wil je liever bellen? Of een ander videochatprogramma gebruiken? Geen probleem! Geef dit dan hier aan.

Over onze mensen De visual consultants van Getting the picture

Het traject wordt verzorgd door onze visual consultants. Elke dag is ons team op professioneel niveau met zakelijk tekenen aan de slag. We maken complexe vraagstukken visueel voor onze klanten.