Training / Workshop Zakelijk Tekenen

De training zakelijk tekenen in een notendop Kennis en het vertrouwen om zelf te gaan tekenen

Moet je vaak complexe zaken uitleggen, stakeholders meekrijgen in besluitvorming of overleg faciliteren? Dan heeft deze training zeker meerwaarde. Onze training is geschikt voor iedereen die vindt dat communicatie op de werkvloer inzichtelijker en efficiënter kan. Om je een idee te geven, de training zakelijk tekenen wordt vaak bezocht door professionals als juristen, communicatieadviseurs, consultants, account managers en facilitators.

Na afloop is iedere deelnemer in staat om met eenvoudige maar heldere tekeningen een zakelijke vraagstuk te verduidelijken of overleg visueel te ondersteunen. De drempel om daadwerkelijk een stift te pakken en zakelijk tekenen toe te passen, is een stuk lager geworden.

Deelnemers houden aan de training het volgende over:
  • Deelnemers beheersen de basis van zakelijk tekenen: basisvormen, iconen en structuur.
  • Je hebt de kennis om effectiever te zijn in vergaderingen door inzet van je tekenkunsten.
  • Bij een incompany training heeft men gewerkt aan relevante visuals voor de eigen organisatie.
  • Iedereen krijgt een factsheet mee met tips voor de inzet van zakelijk tekenen.

Eerstvolgende trainingenZakelijk tekenen

Locatie: Getting the picture
Datum: Dinsdag 8 september 2020
Groep: Maximaal 16 personen
Tijdstip: 10.00u tot 16.30u
Kosten: € 279,- (Incl. BTW)

Schrijf je nu in!

Het programma van onze training De beginselen van zakelijk tekenen leren kennen

Heb je in je dagelijkse werk veel te maken met overleg en interne communicatie? En ben je geïnteresseerd in manieren om dit effectiever en leuker te laten verlopen? Dan is onze training zakelijk tekenen iets voor jou! Hieronder geven we een beknopte omschrijving van het workshop programma.

Over onze trainers De visual consultants van Getting the picture

De training zakelijk tekenen wordt verzorgd door onze visual consultants. Elke dag is ons team op professioneel niveau met zakelijk tekenen aan de slag. We maken complexe vraagstukken visueel voor onze klanten.

Trainer en business consultant Wout Kloppenberg begon ooit uit interesse met het visualiseren van klantvragen. Hij weet als geen ander hoe je het beste als zakelijk tekenaar kunt starten. En weet de kneepjes op een leuke en doeltreffende manier over te brengen!

Aanvullende informatie Goed om te weten over onze workshop zakelijk tekenen


Kosten & In-company
De kosten voor deze training bedragen € 279,- (Incl. BTW). Dit is inclusief lesmateriaal. Voor in-company trainingen kunnen aangepaste tarieven worden besproken. Neem contact op.

Locatie & aanvang
Onze trainingen worden gegeven in een specale workshopruimte met uitzicht over de houthavens, bij ons op kantoor te Moermanskkade 305, Amsterdam. Op de dag van de training zijn we een half uur voor aanvang van de training geopend.

Inschrijvingen aanpassen
De trainingsdatum of persoonsgegevens kunnen door de inschrijver tot zeven dagen voor aanvang van de training worden aangepast. Geboekte of gemiste trainingen kunnen helaas niet worden gecrediteerd.

Veelgestelde vragen over onze training zakelijk tekenen

Waarom zou ik deze training bij Getting the picture volgen?

Met Getting the picture hebben we een brug geslagen tussen traditionele consultancy en design thinking. Ons team bestaat zowel uit visual consultants als designers. Elke dag visualiseren we voor onze klanten complexe vraagstukken. We hebben niet alleen verstand van en plezier in tekenen, maar ook van het visualiseren van complexe zakelijke vraagstukken.

Kan ik de training samen met een collega volgen?

Dat kan zeker! Wanneer je jezelf via onze shop aanmeldt heb je de keuze om meerdere plekken te reserveren en af te rekenen. Wanneer jij en een collega voor dezelfde datum geboekt hebben, kom je ook bij elkaar in de groep terecht.

Indien je de training met een grotere groep collega's wilt volgen, is het interessant om een in-company training bij ons aan te vragen. De training kan dan namelijk ook op een andere locatie plaatsvinden, tegen een aangepast tarief.

Kan of moet ik mijn eigen tekenmateriaal meenemen?

Getting the picture verzorgt het tekenmateriaal, waaronder stiften en papier, voor de training. Natuurlijk mag je ook eigen materiaal meenemen, wanneer je dit wilt maar het is niet nodig om de training te kunnen volgen.

Moet ik goed kunnen tekenen wanneer ik me inschrijf?

Nee. Als je een stift kunt vasthouden zit je goed! We gaan niet aan de slag met moeilijke perspectief- of schaduw tekeningen. We gaan wél aan de slag met doeltreffende, simpele, iconische tekeningen. Er is absoluut geen reden om je zorgen te maken over je teken kwaliteiten.

Waarvoor kun je zakelijk tekenen allemaal inzetten?

Voorbeelden waar zakelijk tekenen van pas komt. Een complexe juridische bedrijfsstructuur uitleggen. De werking van een nieuw systeem uitleggen. Verbanden tussen afdelingen of organisaties helder krijgen. De persona’s, fases en acties binnen een op te zetten marketing campagne bepalen. Een strategie uiteen zetten. Processen binnen je organisatie vastleggen en visualiseren.

Hoe is de groep deelnemers opgebouwd?

Maximaal 16 personen. Verschillende sectoren en verschillende functies.

Uw gegevens

Uw bericht

Uw project