Wie zoeken we? Mensen met passie voor visueel denken

Een creatief, enthousiast, leergierig, gezellig en analytisch persoon. Je brief en eventueel portfolio laten zien dat je interesse hebt in het vakgebied, onderzoekend bent ingesteld en gevoel hebt voor zowel inhoud als vorm.
Je wilt graag veel leren en wilt daar ook moeite voor doen. Je kijkt er naar uit om een nieuw vakgebied te ontdekken en verder te ontginnen.

Wil je bij ons stage lopen?
Solliciteer dan op de vacature via onderstaande button:
Solliciteer nu ›

Het stagetraject Eigen opdracht & werken voor klanten

We hebben ons stagetraject zo ingericht dat je in korte tijd de verschillende aspecten van visual consultancy mee krijgt. De helft van de tijd werk je tijdens je stage mee aan diverse opdrachten voor uiteenlopende klanten. Hierbij leer alle stappen van het visueel denken en de praktische toepassingen binnen zeer veel verschillende organisaties. Hierin krijg je uiteraard veel begeleiding en de tijd om zaken uit te proberen. Mag je dan ook al mee naar workshops? Zeker!

De andere helft van de tijd werk je tijdens je stage zelfstandig aan een eigen opdracht die je samen met je stagebegeleider – die zich als opdrachtgever opstelt – bedenkt. Wat betreft je stageopdracht heb je zelf de volledige regie in handen en houd je ook voortgang en planning in de gaten. Expertise die je bij ons bedrijf opdoet in het werken voor klanten, kun je uiteraard mooi toepassen binnen je stageopdracht!

Stage lopen aan de Amsterdamse grachten Bootjes, bierfietsen en barretjes

Stage lopen bij Getting the picture betekent werken in het centrum van Amsterdam. Met onwaarschijnlijk veel leuke kroegjes om de hoek. Getting the picture heeft een jong team en we gaan daarom ook vaak samen op stap. We vinden het een pré dat je als stagiair of afstudeerder van plan bent (tijdelijk) in Amsterdam of Utrecht een kamer te zoeken. Je ontvangt overigens een marktconforme stagevergoeding.

Afstuderen Getting the picture?
Ook zijn we geïnteresseerd in HBO / WO afstudeerders. Hierbij ligt er meer gewicht in de eigen opdracht, welke ook een onderzoeksaspect heeft. Van afstudeerders verwachten we een idee voor een onderzoeksopzet dat raakvlakken heeft met ons vakgebied.

Heb je interesse om bij ons af te studeren? Klik dan op onderstaande button en solliciteer via het aanmeldingsformulier.
Solliciteer nu ›