De Moermansk 300 ligt in de Minervahaven, ten noordwesten van het oude centrum van de stad. Het glazen complex is onderdeel van de Houthavens, waar speciaal voor de creatieve sector een kleinschalig bedrijventerrein is ontwikkeld. Een goede match met visueel organisatieadviesbureau Getting the picture en infographics- en animatiestudio in60seconds dus.

Meer ruimte voor sprints, sessies en visueel denken

Van een statig maar knus grachtenpand midden in de stad naar een open en modern pand met uitzicht op het IJ – het is een grote, maar welkome verandering, aldus partner Jerry Renes:

“We zijn de afgelopen jaren flink gegroeid, en zetten steeds meer in op het in co-creatie visualiseren met klanten. Design sprints, storytelling sessies, zakelijk tekenen, customer journey mapping, – het vraagt allemaal om voldoende functionele en inspirerende ruimtes om onze klanten te ontvangen. In Moermansk 300 kunnen we dit perfect realiseren.”
Van hartje centrum naar het hart van de creatieve industrie.

Enthousiaste consultants en creatives

Meer ruimte, meer functionele werkplekken, een prachtig uitzicht over het IJ, een nieuwe en inspirerende omgeving – ook onder de medewerkers blijkt het enthousiasme voor het nieuwe pand groot. Zowel de collega’s van het consultancy bureau als de creatievelingen van de infographics- en animatiestudio denken naarstig mee over de eisen aan inrichting. En hoewel het oude vertrouwde stekje in de Negen Straatjes zal worden gemist, kijkt het team uit naar de verhuizing.

Zijn er echt niets dan positive vibes over de aanstaande verhuizing? Renes denkt even na. “Het is misschien voor sommige mensen iets verder fietsen…Maar het nieuwe netwerk is tien keer sneller, dus dat tijdsverlies halen we wel in”, lacht Renes.

Partner Jerry Renes

Over Getting the picture en in60seconds

Visual consultancy bureau Getting the picture en infographics- en animatiebureau in60seconds maken complexe informatie begrijpelijk. Dat doen zij door het inzetten van visueel denken. Of het nu gaat om het visualiseren van een strategiesessie, het ontwerpen van een nieuwe app of het maken van een animatie, samen met de klant werken ze van kick-off sessie naar concreet communicatieproduct. in60seconds is gespecialiseerd in infographics en animatie. En getting the picture specialiseert zich in design thinking en zakelijk tekenen.