De hoogtepunten van de dag in beeld

Beeldverslag Trivento Spark Enterprise Design

Download

Wat is Enterprise Design?

Strategic Enterprise Design (ook wel Enterprise Architecture) houdt zich bezig met het in goede banen leiden van verandering en innovatie van organisaties. Wat moet er precies veranderen en wat niet? Wat wil de doelgroep? Hoe voelt de doelgroep zich wanneer ze onze diensten gebruikt? Het combineert bedrijfskunde met design thinking en technologische ontwikkelingen. En bij alles wordt er gedacht vanuit de doelgroep: user centered design.

Meer lezen

Op de website van Trivento Spark! zijn de presentaties van alle sprekers terug te vinden. Ook staat hier uitleg over de aanpak in het Nederlands. De aanpak is gebaseerd op het boek “Intersection” van Milan Guenther van eda.c. Op hun website is veel informatie te vinden, zoals het Enterprise Design framework.

Zelf een beeldverslag?

Wilt u zelf ook een visuele samenvatting van uw conferentie of bijeenkomst? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Zoals visueel notuleren, meetekenen tijdens conferenties of digitale beeldverslagen zoals bovenstaande! Neem contact op.