Workshop animatie

Van vaktaal naar verhaal, samen met uw medewerkers

Na lang wegen en wikken ligt hij er: de nieuwe visie. Maar wat betekent dat document eigenlijk voor de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers? Hoe vertaalt visiejargon zich naar concrete werksituaties? Onze animatieworkshop helpt uw organisatie de vertaling te maken van vaktaal naar verhaal. Tijdens de workshop maken deelnemers in groepen korte animaties over de inhoud en impact van uw nieuwe visie. Dat zorgt voor meer begrip én draagvlak.

 

Workshop programma

De workshop: Visie Vormen kort samengevat.
Voorafgaand aan de workshop kijken we samen welk thema of thema’s zullen worden uitgewerkt tijdens de workshop. Afhankelijk va de thema’s bereiden onze designers een aantal worksheets voor met relevante karakters, situaties en plaatjes.

Tijdens de workshop wordt er in groepjes gebrainstormd, er wordt een voice-over geschreven en een storyboard gemaakt. De relevante karakters, situaties en objecten worden uitgeknipt en waar nodig bijgetekend. Tenslotte wordt de animatie ter plekke opgenomen. Na afloop kijken we met de groep één of meerdere animaties. Het resultaat van onze werkwijze: leuke filmpjes waarin medewerkers hún concrete visie tonen. Na de workshop kunnen de animaties verspreid worden via blog, intranet of mailings.

 

 

In groepjes werken aan animaties over uw organisatie

Icoon vinkje Een animatieworkshop duurt een dagdeel. 25-150 deelnemers in groepjes van 6.
Icoon vinkje Onder begeleiding van onze visual consultants en ontwerpers maakt elk groepje een korte animatie
Icoon vinkje De workshop wordt gehouden op locatie of in één van onze workshopruimtes.
Icoon vinkje Een ideaal middel om uw medewerkers te vragen om creatieve input over uw visie.
Icoon vinkje De gemaakte animaties, metaforen en beelden vormen een ideaal uitgangspunt voor een infographic, professionele externe animatie of vervolgworkshop.

De animatie workshop: Visie Vormen puntsgewijs uiteen gezet.

Vergelijkbare projecten

Ijsselgroep-screenshot

Animatieworkshop bij uw organisatie?

Vraag vrijblijvend onze brochure aan

contact opnemen