Verandermanagement

Ons bureau helpt bedrijven op visuele wijze verandering te weeg te brengen binnen de organisatie.

Met verandermanagement op een visuele manier, zorgen voor veel impact. Daar geloven wij in. En ervaren het. In verscheidene verandertrajecten hebben we gezien dat visualisatie zorgt voor meer inspiratie, creatie, begrip en daarmee verandering. Wij zijn daarin anders dan anderen. Van ons zul je geen lange teksten of eindeloze rapporten ontvangen. Maar visuele tools en producten, waarin medewerkers zich direct herkennen. Bij voorkeur gemaakt in co-creatie.

Zes succesfactoren voor verandering

Aan de hand van onze succesfactoren van verandering begeleiden wij transformaties, IT-implementaties en andere organisatorische veranderingen. Wij geloven erin dat deze ingrediënten bijdragen aan een succesvolle verandering.

Bepaal de juiste koers

Verandermanagement: De juiste koers

Een verandering begint met een gevoel van urgentie en duidelijke visie. Visualiseren zorgt dat u uw verhaal scherp en goed over de bühne krijgt.

Sla bruggen

Verandermanagement: Sla bruggen

Verandering beklijft het beste door wederzijds begrip en transparantie. Visuele middelen lenen zich bij uitstek om co-creatie en interactie te bevorderen.

Neem het voortouw

Verandermanagement: Neem het voortouw

Leiderschap en daarmee sponsoren zijn essentieel bij verandering. Wij geven uw sponsoren de visuele middelen om zichtbaar het voortouw te nemen.

Over een andere boeg

Verandermanagement: Gooi het over een andere boeg
Gedragsverandering is de sleutel tot échte, blijvende verandering. Leren van nieuwe vaardigheden gaat sneller door visuele middelen in te zetten.

Val niet buiten de boot

Verandermanagement: Val niet buiten de boot
Mensen moeten zich aangesproken voelen om te kunnen veranderen. Visuele middelen helpen om te identificeren wie er moet veranderen en de boodschap aan hen helder te maken.

Verwijder kinken in de kabel

Verandermanagement: Verwijder kinken in de kabel
De impact van veranderingen op mensen, processen en IT is belangrijk om in kaart te brengen. Visuele middelen geven hierin meer inzicht en overzicht.

Onze aanpak

Wij hebben zowel ervaring in visual consultancy als verandermanagement. Dit garandeert een samenhangende aanpak waarbij wij uw verandering tot een succes kunnen maken. Elk verandertraject is anders en daarom maken graag een veranderingsaanpak op maat voor u. Altijd met de focus op bijzondere communicatiemiddelen, het aanleren van nieuwe vaardigheden en het verbeteren van de implementatie.

Door visuele middelen in te zetten in verandertrajecten behalen we op korte termijn resultaat. Door visueel denken te introduceren creëren we beter begrip van het waarom van de verandering en daarmee dus meer draagvlak. Tegelijkertijd stelt het mensen in staat om hun input concreet te maken.

Nieuwsgierig naar onze visie op verandermanagement?

Vraag vrijblijvend onze brochure aan

Contact opnemen