Uitgelichte projecten

De Staat van Ons Water

Interactieve website over ons waterbeleid.

De Rijksoverheid heeft GTP verzocht om een website te ontwikkelen waarin inzicht wordt gegeven in de huidige staat van ons water. Van visstand, tot waterveiligheid en van verdroging tot wateroverlast. GTP ontwierp een webomgeving vol verrassende infographics, GIF’s en animaties. Het resultaat is overzichtelijk, informatief én aansprekend.

Bekijk deze case

Website Staat van ons water

Visuele notulen Ipse de Bruggen

Ipse de Bruggen

Met live tekenen van 40 blz naar één.

Ipse de Bruggen is een van de grote zorgorganisaties in Nederland voor mensen met een verstandelijke beperking. Met behulp van live tekenen en een interview maakte we een visuale samenvatting van hun nieuwste jaarverslag. Het resultaat: een poster waarin in één oogopslag de belangrijkste informatie van het jaarverslag op beeldende wijze verwerkt is.

Bekijk deze case

WestlandUtrecht Bank

Draagvlak en begrip door animatieworkshop.

Voor WestlandUtrect Bank organiseerde wij een gedeelte van hun bedrijfsuitje. Tijdens de animatieworkshop maakte medewerkers zélf een animatie en ontstond er beter begrip over de visie van de bank. Terwijl zij genoten van de borrel in de zon, zorgde wij er voor dat de animatie gelijk gemonteerd werd mét voice-over door stemacteur. En het resultaat is iets om trots op te zijn.

Bekijk deze case

WestlandUtrecht Bank animatieworkshop-1 bedrijfsuitje

Meer projecten