Interactive: Infographics interactief

Visualiseer op dynamische wijze een nieuwe aanpak of verandering

Door een interactieve tool, denk aan een site of een doorklikbare pdf, in te zetten wordt actieve deelname van een gebruiker vereist. De informatie die aan de gebruiker gepresenteerd wordt, is het gevolg van zijn handelen. Een ideaal instrument om een verandering te verankeren in een grote organisatie waar verschillende afdelingen andere informatie over dezelfde verandering tot zich moeten nemen.

De structuur van een interactieve tool, site of pdf leggen we gezamenlijk vast op basis van inhoudelijke workshops. In deze workshops wordt de informatie hierarchie vastgesteld op basis van de behoeften van de gebruiker.

De workshops

icoon-strategie-cyaan-01Tijdens de inhoudelijke workshops wordt de verandering, het proces of de doelen van de organisatie in een overzichtelijke structuur gegoten op basis van een visuele aanpak. Deelnemers worden uitgedaagd om een actieve en creatieve bijdrage te leveren en uit hun comfort zone te stappen.

2-3 uur tot een hele dag
3 tot 6 personen

Interaction design

icoon-praatplaat-cyaan-01
Naast een leuke middag, zorgt het spelen van het spel voor inzicht, draagvlak en betrokkenheid.

overzicht, draagvlak en betrokkenheid
Poster met resultaten

Het resultaat

icoon-beslisboom-cyaan-01
Onze designers werken de uitkomsten voor u uit in een prachtige infographic of andere visuele tool. Het resultaat? Bijvoorbeeld een overzichtelijke en visueel aantrekkelijke website waar medewerkers tijdens, maar zeker ook na de verandering mee kunnen werken.

Uitgewerkt eindproduct
Vervolgsessie

klanten-bedrijven

Visual consulting is ons vak. We bouwen voort op gedegen consulting ervaring in grote- en middelgrote verandertrajecten. Ook hebben we ruim vijf jaar ervaring in business visualisatie onder de vlag van in60seconds. De unieke combinatie van ervaren consultants en getalenteerde designers zorgt voor inhoudelijke én creatieve ondersteuning tijdens uw visuele denkproces.

Interactive tools inzetten in uw organisatie?

Vraag vrijblijvend onze brochure aan.

Contact opnemen